Проект во медиумите
Лазарова-Трајковска: Јавноста мора да знае што работат судовите, така ја враќаме вербата во владеењето на правото

Лазарова-Трајковска: Јавноста мора да знае што работат судовите, така ја враќаме вербата во владеењето на правото

Меѓународната соработка е клуч за борбата против организираниот криминал, а отворениот пристап кон јавноста, објавувањето на пресудите поврзани со организиран криминал, перење пари и корупција е од големо значење за јавноста

read more