Mbi 100 gjyqtarë, prokurorë dhe ekspertë të tjerë nga Ballkani Perëndimor marrin pjesë në konferencën për kthimin e pasurive të fituara në mënyrë të paligjshme

Sarajevë, 15 mars, 2023 ― Mbi 100 gjyqtarë, prokurorë, profesorë dhe ekspertë të tjerë të së drejtës nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia, Kroacia dhe Italia u mblodhën sot në Sarajevë për të marrë pjesë në konferencën...

read more